Fodbold nyheder

Carragher:
Liverpool skal tage drastiske skridt på sommerens transfermarked

Af Christian Bang Jensen

Liverpool skal gøre noget stort på sommerens transfermarkedet for at imødegå den spillemæssige krise, de forsvarende Premier League-mestre er inde i. Det mener Sky Sport-ekspert og Liverpool-legende Jamie Carragher.

Article image
Ritzau-Scanpix

Med nederlaget til Chelsea torsdag aften har Liverpool for første gang i klubbens 129-årige historie tabt fem hjemmekampe i træk, og det er otte kampe siden man senest har vundet på hjemmebane.

Dermed er der for alvor tændt op i kriselamperne over Anfield, og det får nu Sky Sport-eksperten og Liverpool-legenden Jamie Carragher til at forlange kraftige og drastiske skridt på især sommerens transfermarked.

- Liverpool må og skal ud at gøre noget drastisk på transfermarkedet, så man kan adressere de manglende mål, udtaler Jamie Carragher til Sky Sport.

For foruden et hav af skader til især nøglepersoner i forsvaret, mener Jamie Carragher, at Liverpools offensiv i denne sæson har været markant ringere foran målet end tidligere.

- De ser ikke ud til at kunne score. Når du ser Liverpool, er du aldrig rigtig sikker på, hvor målene skal komme fra. Du føler aldrig, at målene kommer, siger Liverpool-legenden torsdag aften til Sky Sport efter ”The Reds” tabte 1-0 til Chelsea.

- De skadede forsvarsspillere skal jo nok komme tilbage, men de forreste seks har ikke set farlige ud på det seneste, og der er der jo ikke på samme måde problemer med skader, fortsatte Jamie Carragher i interviewet på Sky Sport.

Liverpool har i denne sæson scoret 47 mål, hvilket er tredje mest i Premier League. Dog har man forladt seks ud af 11 Premier League-kampe i 2021 med et rundt nul på måltavlen, hvilket har fået kritikken til at vende sig mod offensiven.

Inden denne sæson hentede Liverpool portugisiske Diogo Jota i Wolverhampton, og han startede med et brag, men har siden december været skadet, hvilket har efterladt et stort ansvar på skuldrene af den ”gamle trio”: Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik