Brøndby - Randers

Danmark: Superligaen
Brøndby
Brøndby StadionFuld tid0-0
Randers
LineupReferat

Randers var bedst - Remis på Vestegnen

Af Mike Hjulmand

Brøndby IF og Randers FC tørnede sammen i 19. spillerunde, hvor Randers var klart bedst i første halvleg, så kom hjemmeholdet meget bedre med i anden halvleg.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Kampens åbning bød på flere dueller, hvor det var tydeligt at se, at Randers FC gerne ville ud og sætte sig på duellerne fra kampens start, men det var Brøndby IF med kampens første mulighed. En super aflevering fra Andreas Bruus i dybden til Mikael Uhre, hvor den desværre for Niels Frederiksen tropper sprang fra Brøndby-angriberen.

De jyske gæster spillede sig bedre og bedre ind i kampen og med to gode muligheder til blandt andet Vito Hammershøj-Mistrati, men uden, at det blev rigtig svært for Marvin Schwäbe i Brøndby-målet, men senere måtte Brøndby-keeperen i aktion med en flot redning. Björn Kopplin satte først Simon Rosted med en god skudfinte og var efterfølgende alene igennem med Schwäbe i venstre side, men en flot fodparade holdte Randers FC fra et føringsmål.

Randers klart i teten efter en halv times spil, denne gangbar det Nikola Mileusnic, som afsluttede et godt Randers-angreb, men igen reddet Marvin Schwäbe. En første halvleg, hvor Brøndby skal være glade for at stillingen stadig er 0-0, men i Randers-lejren skal de godt nok være ærgerlige over, at de ikke er foran. ¨
Niels Frederiksen foretog en tre-dobbelt udskiftning efter pausen og det var vidst et tydeligt tegn på, hvor lidt tilfreds han havde været med hjemmeholdets første 45 minutter. Det lignede et systemskifte for Brøndby efter pausen og Oskar Fallenius, som var én af de tre indskiftere, var rigtig tæt på at bringe hjemmeholdet i front efter et fremragende indlæg fra Jesper Lindstrøm, men skuddet gik forbi Patrik Carlgren i Randers-målet.

Randers FC var ekstremt gode til at bryde rytmen i spillets hos Brøndby med flere standardsituationer over en længere periode, som tydeligt ødelagde rytmen i spillet hos Niels Frederiksens tropper, men modsat i første halvleg, så blev Brøndby flere gange farlige på sine omstillinger.

Når Brøndby skal være farlige, så bliver det for det meste ske via Jesper ‘Jobbe’ Lindstrøm og med godt og vel 15 minutters spil tilbage, så viste Jobbe sine færdigheder og sparkede på mål, men skuddet ramte direkte ind i stolpen. Brøndby igen farlige og atter Lindstrøm på spil. Et hurtigt samarbejde med Mikael Uhre og så lå bolden til rette for Jobbe, som dog sparkede et ret langt stykke forbi mål.


Brøndby satsede meget mere fremadrettet og det gav plads bagude. Tosin Kehinde kom afsted og sendte et indlæg afsted til Kasper Høgh bagerst i Brøndby-feltet, men trods den store mulighed, så blev det en afslutning uden kvalitet fra Kasper Høgh, som sparkede forbi mål og ingen af holdene fik aldrig rigtig hul på bylden, så kampen på Brøndby Stadion endte med 0-0.

Brøndby
(3-5-2)
1Marvin Schwäbe
4Sigurd Rosted
5Andreas Maxsø (C)
3Anthony Jung
17Andreas Bruus ↩80
21Lasse Christensen ↩46
18Jesper Lindstrøm
19Morten Frendrup
12Michael Lumb ↩46
11Mikael Uhre
27Simon Hedlund ↩46
Bænk
30Mads Hermansen
20Oskar Fallenius ↪46
6Hjörtur Hermannsson
22Josip Radošević ↪46
25Anis Ben Slimane ↪46
29Peter Bjur
42Tobias Børkeeiet ↪80
Randers
(3-5-2)
1Patrik Carlgren
8Simon Piesinger
2Simon Graves
5Mathias Nielsen
18Tobias Klysner
20Vito Hammershøj-Mistrati ↩80
16Lasse Johnsen
22Mathias Greve ↩71
15Bjorn Kopplin (C) ↩80
23Nikola Mileusnic ↩64
21Bassala Sambou
Bænk
25Jonas Dakir
10Tosin Kehinde ↪71
29Kasper Høgh
45Marvin Egho ↪64
34
14Frederik Lauenborg ↪80
19Oliver Kristensen ↪80

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik