Fodbold nyheder

Inter har ikke betalt for Lukaku - United forlanger stjerner i bytte

Af Anders Bjørn

Manchester United har ikke modtaget de aftalte rater på betalingen af Romelu Lukaku, og derfor skulle de have fortalt Inter, at de er villige til at tage enten Lautaro Martinez eller Milan Skriniar i bytte.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inter har forsømt betalingen af Romelu Lukaku til Manchester United. Det har nu resulteret i, at United sigter mod at sikre sig nogle af Inters helt store profiler som kompensation for de manglende penge.

Der er angiveligt tale om de to Inter-spillere Lautaro Martinez og Milan Skriniar. De Røde Djævle ser det som værende en passende kompensation for de 375 millioner, som Inter skylder dem. Det er meget normalt, at man laver en ratebetaling i fodboldverdenen, når de astronomiske summer skal betales. Men det er altså her, at Inter, som for tiden kæmper med haltende økonomi, har fejlet i at levere de fornødne betalinger til tiden ifølge Il Corriere dello Sport. Rygterne går ydermere på, at Inters kinesiske ejer forsøger at sælge klubben.

Inters træner Antonio Conte vil håbe på, at det ikke får nogen konsekvenser for den nuværende sæson. Her ligger klubben aktuelt på førstepladsen i Serie A, og hvis drømmen om Scudettoen skal holdes i live, så har de ikke råd til at miste profiler på nuværende tidspunkt af sæsonen.Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik