Fodbold nyheder

Arsenal arbejder på seks transfers

Af Rasmus Padkjær

Selvom der er lidt tid til sommerens transfervindue, så er Arsenal godt i gang med at forberede køb og salg af spillere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Vi er kun lige gået ind i den første forårsmåned, men Arsenal og sportsdirektør, Edu, har allerede travlt med at forberede sig til sommerens transfervindue, hvor man arbejder på seks transfers både i form af spillerkøb og spillersalg.

Arsenal arbejder på tre spillersalg, og den første der bliver arbejdet på er Lucas Torriera. Ifølge Corriere dello Sport skulle den engelske storklub have givet grønt lys til en handel. Det bliver dog næppe til Atlético Madrid, som den 25-årige uruguayaner i skrivende stund er udlejet til. Her er det blevet til begrænset spilletid, hvorfor et skifte til den spanske hovedstadsklub virker urealistisk. En nævnt bejler er Serie A-klubben Fiorentina.

En anden spiller på vej væk er Alexandre Lacazette. Football London erfarer, at Arsenal er klar til at sælge den 29-årige angriber, hvis et hold byder en nogenlunde pris. Med kontraktudløb i sommeren 2022 kan “The Gunners” være nødsaget til at sælge angriberen i det kommende transfervindue for at indkassere en god sum.

Derudover har Héctor Bellerín selv bedt om at skifte efter at have lovet Mikel Arteta, at han ville blive en sidste sæson i klubben, hvis man skal tro ESPN. Som vi tidligere har skrevet på Indkast.dk, er Juventus særligt interesseret i den 25-årige back.Som erstatning til Héctor Bellerín har Arsenal ifølge Fabrizio Romana udset sig Tariq Lamptey fra Brighton. Arsenal er meget interesseret i at hente den 20-årige englænder til klubben.

Hvis Lacazette forlader klubben, har “The Gunners” udset sig Odsonne Edouard fra Celtic som erstatning. Ifølge Ian McGarry fra The Transfer Podcast har Arsenal allerede taget kontakt til Celtic med henblik på et køb af den 23-årige franskmand.

Derudover skulle Arteta ønske sig en ny midterforsvarer, og ifølge London Evening Standard er Arsenal i kontakt med RB Leipzig omkring Ibrahima Konaté. Den 21-årige franskmand har angiveligt en frikøbsklausul på omkring 250-350 millioner kroner.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - Sporting CPChampions League - Milan - Atlético MadridChampions League - Paris SG - Manchester CChampions League - Porto - LiverpoolChampions League - Real Madrid - SheriffChampions League - Atalanta - Young BoysChampions League - Bayern München - Dynamo KievChampions League - Benfica - BarcelonaChampions League - Juventus - Chelsea