Fodbold nyheder

Tidligere Inter-angriber:
Efter Eriksens indtog kan Inter spille lige op med alle i Europa

Af Magnus Kisbye

Den tidligere Inter-angriber Nicola Ventola mener, at Eriksens opadgående form har betydet, at Milano-klubben er blandt Europas bedste.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen har fået gang i karrieren i italienske Inter, og med fremragende præstationer i de seneste kampe kører den nu 29-årige fynbo tilsyneladende på fuldt blus igen. Den tidligere Inter-angriber Nicola Ventola har evalueret Milano-klubbens nuværende mandskab, og italieneren har da også fokus på danskeren i den ombæring.

- Jeg er enig med Conte, der sagde, at det nuværende Inter-hold ville kunne spille for at vinde Champions League. Inter har fundet den rette startellever, siger Nicola Ventola ifølge Ekstra Bladet til Bobo TV.

- Hvad angår spillemæssig kvalitet, så har de, siden Eriksens indtog, været et hold, der mentalt og spillemæssigt, kan spille lige op med ethvert hold i Europa. Lukaku er i top tre i verden, ikke top fem.

Eriksen har fået en opblomstring i Inter, efter at han i slutningen af januar fik mere spilletid end sædvandligt. Nogle gode præstationer gav ham muligheden for at være Arturo Vidals direkte afløser, da chileneren blev skadet den 5. februar. Den chance har danskeren grebet til fulde, og ifølge flere italienske medier ligner han efterhånden for alvor en fast mand på Inter-mandskabet. Indtil videre er det blevet til fem mål og tre assists fordelt på 47 kampe for ’Nerazzurri’.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik