Fodbold nyheder

André Silva om rygter:
Det giver mig motivation

Af Rasmus Padkjær

Frankfurt-angriberen er blandt andet blevet rygtet til Manchester United, hvilket giver ham mere motivation.

Article image
Ritzau-Scanpix

André Silva har gang i en forrygende sæson, hvor han tordner mål ind for Eintracht Frankfurt. I denne sæson har André Silva scoret 19 mål i 21 kampe, og indtager i skrivende stund andenpladsen på topscorerlisten i Bundesligaen. Det har fået diverse rygter til at florerer, hvor angriberen senest er blevet rygtet til Manchester United. Det er ikke gået forbi næsen på ham selv, og det giver ham mere motivation.

- Jeg har hørt om rygterne, men det er det. Rygter er rygter. Det bidrager til, at jeg får mere motivation til at arbejde hårdere. Det er et tegn på, at det som jeg har opnået, har båret frugt, og at min vej har været den rigtige, siger André Silva til goal.com

Den 25-årige angriber kom til Eintracht Frankfurt på en lejeaftale i 2019, og efter et succesfuld lejeophold gjorde den tyske klub sig klogt i, at hente den portugisiske landsholdsspiller permanent til klubben i 2020. Om han skifter til Frankfurt ud med Manchester United, må tiden vise, men Edinson Cavani har kontraktudløb med den engelske storklub til sommer, og hvis de ikke forlænger hans kontrakt, så står de og mangler en ny angriber.

Mere om André Silva

Mere om Frankfurt

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik