Fodbold nyheder

Real Madrid klar til at sælge stjerne til Manchester United

Af Rasmus Padkjær

Ifølge Manchester Evening News er Real Madrid klar til at sælge deres forsvarsstjerne til Manchester United.

Article image
Ritzau-Scanpix

De var tætte på at hente ham i 2011, hvor Real Madrids daværende sportsdirektør Zinedine Zidane dog overtalte ham til at skifte til den spanske storklub i stedet. Men nu er de angiveligt tætte på at hente ham igen. Manchester Evening News skriver at Real Madrid er klar til at sælge den 27-årige forsvarsspiller, Raphaël Varane til Manchester United.

Den forsvarende verdensmester Raphaël Varane har kun 12 måneder tilbage af sin kontrakt med Real Madrid, og den spanske hovedstadsklub tror angiveligt ikke på, at de får held med at forhandle sig frem til en forlængelse, hvorfor det er ideelt at sælge franskmanden til sommer. Varane er angiveligt også utilreds med Real Madrid, da han ikke føler sig nok værdsat. Det kommer på baggrund af deres seneste kontraktudspil, som fortsat vil betyde, at han vil tjene markant mindre end klubbens andre store stjerner som forsvarskollegaen Sergio Ramos og landsmanden Karim Benzema.

Manchester United har længe været på udkig efter en ny midterforsvarer, som kan danne makkerpar med Harry Maguire. Den franske stjerne har tidligere været på Manchester Uniteds radar, hvorfor et skifte ikke vil være urealistisk. Konkurrenterne fra Liverpool er dog også blevet sat i forbindelse med den franske forsvarsspiller, hvorfor de kan se frem til konkurrence.

Mere om Raphaël Varane

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik