Fodbold nyheder

Carragher:
Citys form SKAL betyde Champions League-triumf

Af Oscar A. Olesen

Jamie Carragher mener, at Manchester City bliver nødt til at vinde Champions League i denne sæson, hvis holdet ønsker at måle sig med andre europæiske giganter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Vil Manchester Citys legendariske status blive anvendt til Pep Guardiolas fordel, selvom klubben sætter en ny rekord for det længst vindende hold i Europa, hvis holdet heller ikke i denne sæson formår at vinde Champions League-turneringen? Ikke hvis man spørger Sky Sports-eksperten Jamie Carragher. Medmindre de lyseblå bruger deres forrygende form til at vinde pokalen med de store ører, så kan den tidligere Liverpool-spiller ikke se klubben måle sig med Europas øvrige Champions League-vindende storhold.

- Hvad vi ser fra dem nu (Manchester City, red.) er forrygende, og Premier League er formentlig allerede vundet. De vandt ”the domestic treble” for et par år siden, hvilket aldrig var blevet gjort før, og det ser ud til, at de kan gøre det igen, konkluderer Carragher i Monday Night Football ifølge Sky Sports, og fortsætter:

- Når de kan vinde så mange kampe i streg, behøver de ikke at vise, at de er et specielt hold. Men disse statistikker vinder ikke trofæer. De kan ikke få dig til at sige, at du engang vandt Champions League, når du har indstillet karrieren. Nej, man vandt næsten Champions League, og havde gode statistikker med på vejen. Ajax, Bayern München, Real Madrid og Barcelona kan sige det. De har slået utrolige rekorder og samtidig vundet Champions League. Det er noget, som City også bliver nødt til at kunne sige efter denne sæson.

Manchester City fik et godt udgangspunkt i turneringens første kamp af ottendedelsfinalerne, da de hæv en 2-0-sejr i hus ude mod Mönchengladbach.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik