Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
0 - 0
(0 - 0)
Chelsea
Manchester U
Jonathan Kjær Troelsen

- Dommeren sagde at hvis han dømte straffe ville det skabe en masse snak

Manchester United følte sig snydt, da dommerens fløjte forblev tavs i kampen mod Chelsea søndag aften.
Der var vigtige point på spil, da Manchester United var på besøg hos Chelsea i 26. spillerunde. Kampen endte målløst, men det kunne være anderledes, hvis dommeren dømte det straffespark i første halvleg, som gæsterne appellerede for.

I situationen blev kampens dommer, Stuart Atwell, kaldt ud til VAR-skærmen, hvor han genså det mulige straffespark. Efter at have set situationen i langsom gengivelse ændrede Atwell ikke holdning, og dermed blev straffesparket ikke dømt. Det er noget, som Manchester United-backen Luke Shaw ikke var tilfreds med.

- Hvis det ikke er et straffespark, synes jeg ikke, de behøver at stoppe kampen. Dommeren sagde endda til H (Harry Maguire, red.), at ‘hvis jeg dømmer straffesparket, så vil der skabes en masse snak om det’. H blev fortalt, at det var et straffe, siger Luke Shaw til Sky Sports efter kampen.

Den målløse kamp betyder, at Manchester United ligger på Premier Leagues andenplads med 50 point for 26 kampe. Chelsea ligger nummer fem med 44 point for lige så mange kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER