Fodbold nyheder

En nordmand for en nordmand

Af Henrik Varbøl Andersen

Real Madrid har tilbudt to spillere i en eventuel handel med Dortmund, men tyskerne har kun øjnene rettet mod en spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Erling Braut Haaland og hans landsmand Martin Ødegaard kan blive hovedpersonerne i en handel mellem deres klubber Borussia Dortmund og Real Madrid, som skal sende førstnævnte til den spanske hovedstad. Kongeklubben har angiveligt tilbud Mariano og Luka Jovic i en eventuel handel, men tyskerne er interesserede i Ødegaard i stedet.

Det fremgår af det Real Madrid venlige medie Defensacentral, som løfter sløret for den mulige opsigtsvækkende byttehandel. De to klubber har angiveligt et godt forhold til hinanden, som tidligere har sendt Akraf Hakimi, og i denne sæson Reinier Jesus på leje-aftaler i Dortmund.

Det gode forhold håber ”Los Blancos” altså at udnytte i forsøget på at hente den norske målmaskine Haaland. Deres første plan ser altså ikke ud til at lykkedes, men en inkludering af Ødegaard, som i øjeblikket befinder sig på en leje-aftale i Arsenal, kan altså få Dortmund til at ændre holdning.

Corona-pandemien har givet økonomiske panderynker i den tyske storklub, og muligheden for et Haaland skifte til sommer er absolut til stede. ”Los Blancos” skal dog forvente hård modstand, da Manchester United har været store beundrere af den målfarlige nordmand.

Måske kan det gode forhold og en nordmand altså sikre Real Madrid fordelen i kampen om en af Europas hotteste angribere lige nu.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik