Fodbold nyheder

Mourinho om Bale:
Vi stoler på ham

Af Daniel Fisker

Tottenham-lejesvenden Gareth Bale, som har genvundet sin selvtillid, er efter sigende gladere end nogensinde.

Article image
Ritzau-Scanpix

Gareth Bales lejeophold i Tottenham har ikke ligefrem været en dans på roser, men nu ser det endelig ud til, at den walisiske kantspiller er blomstret op i sin gamle klub. Selvom Bale ikke altid har været i kridthuset hos Jose Mourinho, så anerkender Tottenham-manageren, at waliseren har fået sin glæde og selvtillid tilbage.

- Han ser ud til at være gladere end nogensinde før. Han ser selvsikker ud, udtaler Jose Mourinho ifølge Goal.com.

- På træningsbanen kan man se, at han har fået sin selvtillid tilbage.

Gareth Bale har ikke scoret i Premier League siden november måned, men han fandt vej til netmaskerne i den første 1/16-finale i Europa League mod østrigske Wolfsberger. Lejesvenden fra Real Madrid kom igen på måltavlen, da der onsdag blev spillet returopgør. Den genfundne målform er endnu et bevis på, at Bale har fået sin selvtillid tilbage.

- Man kunne se på hans mål i onsdags, at han har fået selvtilliden tilbage. Det var et selvsikkert skud. En spiller med frygt eller negative følelser ville aldrig have scoret sådan et mål.

Den stigende formkurve har desuden medført, at Mourinho insisterer på, at man i Tottenham stoler på 31-årige Gareth Bale og hans erfaring. Alle i Tottenham ønsker waliseren det bedste, fordi det bedste for Bale også er det bedste for Tottenham.

- Vi stoler på ham. Vi stoler på hans erfaring og analyse.

- Alle ønsker ham det bedste, fordi det bedste for ham til syvende og sidst er det bedste for Tottenham.

Selvom Gareth Bale har genfundet sin form, så har Tottenham ikke ligefrem genfundet formen i Premier League, hvor ”Spurs” står noteret for tre point i de seneste fem kampe. Tottenham indtager derfor en skuffende niendeplads, selvom Mourinho i sidste uge understregede, at det var for tidligt at tænke på tabellen.

Mere om Gareth Bale

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik