Vejle - Horsens

Danmark: Superligaen
Vejle
Vejle StadionFuld tid0-0
Horsens
LineupReferatVideo

Stolpen reddede Horsens i sidste sekund

Af Daniel Jensen

Der var utroligt vigtige point i kampen om overlevelse, da Vejle BK her til aften tog imod AC Horsens i et østjysk lokalopgør.

Article image
Ritzau-Scanpix

Horsens har kun vundet en enkelt kamp i denne sæson, og den sejr kom i hjemmekampen mod Vejle. På trods af en utrolig dårlig start efter vinterpausen kom de gule dog flyvende ud til dagens kamp. Først var det Malte Kiilerich, der kom frem til en stor chance, men midtstopperen sendte forsøget lige i handskerne på Vejle-keeperen Alexander Brunst. Herefter fik den anden midtstopper Søren Reese også et stort tilbud efter en hjørnespark, men denne gang gik bolden tæt forbi mål.

Horsens sad ganske godt på kampen, men det var alligevel Vejle der først fik sparket bolden i kassen. Saeid Ezatolahi stod helt fri i det bagerste rum på en frispark og midtbanespilleren sparkede sikkert bolden i mål. Flaget blev dog løftet for offside og efter en tur hos VAR blev det bekræftet og Horsens slap med skrækken.

Kampen fortsatte frem og tilbage i et godt tempo, men ingen af holdende formåede at tage føringen. Derfor gik holdende til pause helt lige.

Anden halvleg startede i et højt tempo, og begge hold slog kontra på kontra imod hinanden. Det gennemgående tema for begge hold var dog, at situationerne aldrig blev gjort færdige. Det blev ved med at være lige ved og næsten.

Horsens kan ikke score mål og ti minutter før tid, fik de endnu en gang bevist dette. Her fandt Louka Prip nemlig Lirim Qamili med et indlæg tæt under mål, man angriberen formåede på en eller anden måde at heade bolden over mål i stedet for ind i det.

Dybt inde i overtiden var Vejle dog få centimeter fra at tage sejren. Wahid Faghir fandt med en rigtig god aflevering Kevin Yamga, der stod helt fri i feltet. Her tog indskifteren et hurtigt træk og lagde bolden til rette for sit venstreben, men franskmanden måtte se bolden prale af på stolpen.

Det blev også den sidste chance i kampen, og det østjyske rivalopgør endte 0-0. Vejle fik dermed et vigtigt point mod en konkurrent i kampen om overlevelse, mens Horsens ikke for alvor kommer tæt på den rigtige side af stregen.


Vejle
(4-4-2)
45Alexander Brunst
44Tobias Henriksen
22Denis Kolinger
4Juhani Ojala (C)
33Pierre Bengtsson ↩61
50Alan Sousa ↩84
6Saeid Ezatolahi
16Ylber Ramadani
11Arbnor Muçolli
9Wahidullah Faghir
13German Onugkha ↩61
Bænk
21Indy Groothuizen
8Lukas Engel ↪61
23Hugo Ekitike
3Viljormur Davidsen ↪61
24Dominik Kovačić
34Lundrim Hetemi
77Arthur Yamga ↪84
Horsens
(3-5-2)
1Matej Delač
33Alexander Ludwig ↩78
4Malte Kiilerich
5Søren Reese
11Peter Nymann ↩67
10Hallur Hansson (C) ↩84
8Bjarke Jacobsen
9Louka Andreasen
6Nikolas Dyhr ↩84
18Lirim Qamili
29 ↩67
Bænk
22Aleksandar Stankovic
44Nicolai Brock-Madsen ↪67
15Jacob Jacobsen ↪67
21James Gomez ↪78
14Jonas Gemmer ↪84
16Ágúst Hlynsson ↪84
19Jonas Thorsen

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik