Fodbold nyheder

Medie:
United vil bytte sommerflop med Inter-profil

Af Silas Steiner

Det er ikke blevet til meget spilletid for Alex Telles i denne sæson, og Manchester United skulle allerede nu være interesserede i at sende den 28-årige venstreback videre.

Article image
Ritzau-Scanpix

Alex Telles har i langt størstedelen af denne sæson set til fra bænken af. Luke Shaw derimod har siddet tungt på Manchester Uniteds venstreback, hvilket har medført den manglende spilletid til Telles. Derfor skulle Manchester United angiveligt allerede være klar til at skippe den brasilianske venstreback videre til Inter til sommer.

Ifølge det engelske medie, Express, så vil "The Red Devils" gerne bytte Alex Telles med Marcelo Brozovic. Inter-profilen har været fast mand under Antonio Conto, og Manchester United har derfor udset kroaten til at styrke midtbanen. Dog skulle en handel mellem de to klubber være mere kompliceret end som så.

Express skriver, at Telles værdi ligger på omkring 144 millioner kroner, hvilket er en smule mere end det, som Manchester United gav for venstrebacken i sommers. Ydermere vil Inter angiveligt have op mod 221 millioner kroner for Marcelo Brozovic ud over Telles, hvilket vil sige, at United kan ende med afgive en samlet værdi af mod 365 millioner kroner.

Marcelo Brozovic har i denne sæson spillet 20 kampe for Inter og scoret ét enkelt mål.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik