Fodbold nyheder

Medier:
Eriksen overhaler stjernespiller i Inters hierarki

Af Magnus Kisbye

Gode præstationer fra Christian Eriksen har ifølge italienske medier sendt danskeren forbi stjernespiller i Inters hierarki.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen har haft det svært i sit første år i Inter, men den seneste tids gode præstationer har sendt danskeren tættere på en plads i Milano-klubbens startopstilling. Siden Arturo Vidal blev skadet 5. februar, har der dog været mindre kamp om midtbanepladserne, men to italienske medier melder i dag, at den nu skadesfri chilener ikke skal regne med at vinde sin startplads tilbage lige foreløbig. La Gazzetta dello Sport skriver, at Christian Eriksen bør foretrækkes frem for Vidal i weekendens kamp mod Genoa, mens Tuttosport stemmer i:

- Vidal er stadig Contes mand, det er et faktum. Men i dag, takket være chilenerens skade og Eriksens eksplosive opblomstring, er hierarkiet på 'Nerazzurris' midtbane ændret.

- Danskeren har præstation efter præstation gjort sig fortjent til pladsen og skubbet sin holdkammerat på bænken. I hvert fald for nuværende, skriver Tuttosport ifølge Ekstra Bladet.

Ud over Vidal og Eriksen kæmper Nicolò Barella, Stefano Sensi, Matias Vecino og Roberto Gagliardini om de to centrale midtbanepladser ved siden af det mest sikre valg, Marcelo Brozovic. Christian Eriksen har i skrivende stund spillet 46 kampe og står noteret for fem mål og tre assists.

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik