Fodbold nyheder

United til Sevilla:
Vi kommer ikke til at betale hans frikøbsklausul

Af Nicolai Christensen

Manchester United skulle angiveligt have Sevillas Jules Kounde som førsteprioritet til sommer, men det lader ikke til, at de er klar til at betale franskmandens dyre frikøbsklausul.

Article image
Ritzau-Scanpix

En af denne sæsons helt store profiler i La Liga har været franske Jules Kounde fra Sevilla. Den 22-årige var god i sidste sæson, og har denne sæson taget endnu et step op og gjort sig selv interessant for alle de største europæiske topklubber. En af de klubber, der skulle være meget interesseret i midterforsvaren er Manchester United.

De fleste engelske og spanske medier har berettet om interessen fra begge parter, men en ting skræmmer dog den engelske storklub. Kounde har nemlig en frikøbsklausul på omkring 590 mio. kr., og ifølge Daily Mail så er United ikke villige til at betale så meget for Kounde. Sevilla skulle eftersigende kræve en opfyldelse af frikøbsklausulen, hvis de skulle lade franskmanden gå.

Det skulle også have fået Manchester United til at kigge efter alternativer, og her nævnes Fiorentinas Nikola Milenkovic som en mere realistisk mulighed – Ham er Ole Gunnar Solskjær dog ikke så varm på.

Jules Kounde har i denne sæson spillet 20 kampe for Sevilla i La Liga, og har vist sig som en stor profil i La Liga.

Mere om Jules Koundé

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik