Fodbold nyheder

Juventus, Inter og Roma vil hente erfaren Manchester United-profil

Af Asbjørn Steffensen

Serie A-klubber fra den øverste hylde har vist interesse i Manchester Uniteds 32-årige Juan Mata.


Manchester Uniteds erfarne midtbane-kreatør, 32-årige Juan Mata, har kontraktudløb med Premier League-klubben til sommer. De Røde Djævle har egentlig muligheden for at bruge en klausul i Matas kontrakt og forlænge aftalen med et år, men med blot otte optrædener fra start i alle turneringer denne sæson, kunne noget godt tyde på, at spanieren måske snart er fortid på Old Trafford.

Ifølge det engelske medie The Sun har flere italienske top-klubber den lille spanske kreatør i kikkerten. Inter, Juventus og AS Roma er efter sigende alle interesserede, hvoraf førstnævnte skulle være det hold, der er mest varm på Mata.

Inter har god erfaring med at hente spillere i Manchester United, hvor både Romelu Lukaku og Ashley Young indenfor de sidste par år har lavet skiftet mellem de to klubber.

Mata håber dog angiveligt også på, at klubber fra hans hjemland, Spanien, viser interesse i ham. Derudover skulle der også ligge et lukrativt tilbud klar fra en unævnt klub i Mellemøsten.

Juan Mata har været i Manchester United siden 2014, hvor klubben dengang købte ham hos rivalerne fra Chelsea for 333 millioner kroner. Spanieren står noteret for 267 kampe hos The Red Devils og har lavet 50 mål og 47 assists.

Mere om Mata

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik