Fodbold nyheder

Vanvittig statistik er slut for Dani Alves

Af Troels Drasbech

Den brasilianske forsvarsspiller har efter 15 succesfulde år ikke vundet et trofæ i denne sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Nogle ting i livet er uundgåelige: Døden, skattebetaling og, at Dani Alves slutter fodboldsæsonen af med mindst ét trofæ. Sådan har livet været de sidste 15 fodbold-sæsoner for den brasilianske forsvarsspiller, men i denne sæson fik stimen sin ende.


En fuldstændig utrolig statistik for højrebacken, der før denne sæson havde sin sidste trofæ-løse sæson med Sevilla i 2004/05. Siden da har brasilianeren hevet pokaler hjem med Sevilla, Barcelona, Juventus og PSG.

Den nuværende sæsons forhåbninger om sølvtøj til Sao Paulo blev i weekenden knust af en overtidsscoring af Palmeiras - en scoring, der stjal to point fra hjemmeholdet, hvilket gjorde det matematisk umuligt for Alves og co. at hente førerholdet fra Flamengo. Det erfarer Marca.

Mellem de to trofæløse sæsoner har Dani Alves skrabet helet 40 klub-titler sammen, hvilket gør ham til den mest vindende fodboldspiller i verden. Størstedelen af trofæerne kommer fra brasilianerens tid i Barcelona, hvor han blandt andet var en del af det hold, som vandt seks titler på én sæson.

Dani Alves er knyttet til den brasilianske storklub indtil den 31. december 2022, så muligheden for mere sølvtøj er stadig intakt, men for nu er den utrolige statistik blevet stoppet. En statistik som den 37-årige brasilianer formentlig fastholder i mange, mange år - hvis den overhovedet bliver slået.


Mere om Dani Alves

Mere om São Paulo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE