Fodbold nyheder

Koeman tror stadig på trofæer i denne sæson

Af Victor Nyrup

FC Barcelona-træner Ronald Koeman tror stadig, at hans mandskab kan kæmpe med om titler i La Liga og Copa del Rey.

Article image

Selvom FC Barcelona kun har vundet en af deres seneste fire kampe i alle turneringer, så er det ikke alle i Catalonien, som har opgivet håbet om, at ”Blaugrana” kan slutte sæsonen af med et eller flere trofæer. Den hollandske FC Barcelona-træner Ronald Koeman er fortsat optimistisk, men han slår fast, at meget afhænger af den catalanske storklubs næste tre kampe, hvor Barca skal forsøge at holde snor i de to Madrid klubber Atlético og Real, mens der også venter Messi og co. en svær returkamp i Copa del Rey-semifinalen mod Sevilla.

- Jeg tror stadig, at vi kan kæmpe med om mesterskabet, og som vi har set på resultaterne, så er ingen hold urørlige. Det kommer meget an på de næste to kampe, da de er meget vigtige for mesterskabet. Derefter skal vi forøge at komme tilbage i pokalen (Copa del Rey, red.), og jeg tror, at vi kan udrette noget i begge turneringer, siger Ronald Koeman ifølge BeIN Sports.

FC Barcelona ligger i skrivende stund på fjerdepladsen i La Liga, hvor catalonierne har otte point op til Atlético Madrid på rækkens førsteplads. I både Copa del Rey og Champions League har Koemans mandskab store udfordringer foran sig i returopgørene mod Sevilla og Paris Saint-Germain, efter at Barca tabte deres respektive første kampe med henholdsvis 0-2 og 1-4.

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik