Fodbold nyheder

Barcelona ønsker at lande garvet måltyv

Af Oscar A. Olesen

Manchester City-helten Sergio Aguero er angiveligt på FC Barcelonas femmands-liste over angribere, som den catalonske klub ønsker at anskaffe sig til sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sergio Agueros kontrakt med Manchester City udløber i juni-måned, og det er på nuværende tidspunkt uvist, om hvorvidt ”The Citizens” tilbyder den 32-årige argentiner en kontraktforlængelse eller ej. Aguero må derfor siges at være en af de mest eftertragtede spillere, hvis kontrakt udløber til sommer, hvilket ikke uventet har fået Barcelona til at stå på lur.

Ifølge Daily Mirror er Sergio Aguero faktisk en af hele frem angribere, som Barcelona har i tankerne at signe i sommeren kommende transfervindue. De fire gange Champions League-vindere har siden sommerens salg af Luis Suarez været sløjt kørende på 9’er-positionen, og ønsker udtrykkeligt at løse problemet i løbet af de næste måneder, hvis muligt.

Ud over Aguero ser Barcelona også Erling Braut Haaland, Memphis Depay, Romelu Lukaku og hans angrebsmakker i Inter Lautaro Martinez, som realistiske transfermuligheder.

I denne sæson har Sergio Aguero været hårdt plaget af skader, og står derfor indtil videre kun noteret for sølle fem Premier League-kampe.

Mere om Sergio Agüero

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik