Fodbold nyheder

United-stjerne truer med at forlade klubben

Af Anders Bjørn

Manchester Uniteds unge engelske målmand har angiveligt sagt til Ole Gunnar Solskjær, at han vil søge væk fra klubben, hvis han ikke bliver klubbens nye førstemålmand fra næste sæson.

Article image

Den engelske landsholdsmålmand Dean Henderson kom i sommeren tilbage til Old Trafford efter en imponerende toårs lejeperiode i Sheffield United. Dog er det stadig klubbens spanske målmand David De Gea, som vogter buret i langt størstedelen af Uniteds kampe. Den 24-årige Henderson er derfor ikke en tilfreds keeper i tiden, og han føler, at han fortjener at blive givet flere chancer.

Den ambitiøse unge målmand har imponeret, når han har fået muligheden i denne sæson, og ifølge Manchester Evening News har Dean Henderson givet udtryk for sine frustrationer overfor United-træner Ole Gunnar Solskjær.

Ifølge avisen fra Manchester har Henderson givet udtryk for, at han er klar til at søge nye græsgange, hvis ikke han kan garanteres en plads som førstemålmand i klubben. Både Chelsea og Tottenham var i sommerens transfervindue meldt interesseret i Henderson, da både Frank Lampark og Jose Mourinho ønskede at opgradere deres respektive muligheder på keeper-positionen. På trods af denne interesse underskrev Dean Henderson en femårig kontraktforlængelse med Manchester United, og dermed er englænderens forhandlingsvilkår ikke de bedste, såfremt han ender med at søge væk fra United.

Mere om Dean Henderson

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik