Fodbold nyheder

FCK-indkøb blev jagtet af belgisk topklub

Af Oscar A. Olesen

Det vakte stor glæde hos FCK-fansene, da signingen af Lukas Lerager blev offentliggjort. Nu viser det sig, at en belgisk topklub også ønskede sig danskeren.

Article image
Ritzau-Scanpix

FCK kunne i januar-transfervindue offentliggøre købet af den danske landsholdsspiller Lukas Lerager på trods af konkurrence fra andre store klubber. Først lød meldingerne på, at Thomas Franks Brentford var særdeles ivrige efter danskerens underskrift, og nu melder mediet NordicBet ifølge Tipsbladet sågar, at Belgiens suveræne førerhold Club Brügge også forsøgte at anskaffe sig den danske midtbanespiller.

Dette er langt fra første gang, at Club Brügge laver tilnærmelser med tilknytning til danske spillere og Superligaen. Så sent som i sommer forsøgte klubben at erhverve sig Midtjyllands midtbanestjerne Frank Onyeka, men belgierne formåede ikke at diske op med et tilfredsstillende nok tilbud på nigerianeren. I det netop overstået transfervindue var det på baggrund af den dengang mislykkede signing derfor Lerager, som var klubbens førsteprioritet. Men heller ikke i denne omgang, havde klubben heldet med sig.

Lukas Lerager ankom til FCK fra italienske Genoa. Danskeren har tidligere tørnet ud for klubberne AB, Viborg FF, Waregem og Bordeaux.

Mere om Lukas Lerager

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik