Fodbold nyheder

Sådan gik det for… Ni hotte transfer-navne

Af Torsten Brix

Indkast.dk kigger tilbage på transfervinduet i januar.

Article image

Inden januar-transfervinduet åbnede, tog Indkast.dk bladet fra munden og kiggede nærmere på Ni hotte transfer-navne, men hvordan gik det?


Indkast.dk skrev blandt andet om Dele Alli
Imod Stoke i Carabao Cuppen fik Alli endelig en plads i startopstillingen, men efter en times spilletid valgte Mourinho at udskifte den populære midtbanespiller. Den 24-årige ligner en færdig mand i Tottenham med Mourinho som manager. Mulige klubber: PSG eller Premier League-klubber udenfor ”Top 6”.

Sådan gik det: Alli kom ikke væk fra Tottenham, selvom der var et hav af rygter. Efter transfervinduet lukkede, sagde han, at han vil kæmpe for en plads i Tottenham, men det bliver meget svært.


Indkast.dk skrev blandt andet om Christian Eriksen
Udover manglen på mål så virker det ikke til, at Eriksen passer ind i træner Contes taktik. Han var selv en arbejdsom midtbanespiller – det er Eriksen ikke. Måske har Eriksen spillet sin sidste kamp for Inter. Mulige klubber: Tottenham, Arsenal eller at blive genforenet med den tidligere Tottenham-træner Pochettino i PSG.

Sådan gik det: Eriksen er fortsat i Inter, men ikke meget er ændret. Trist for danskeren og for dansk fodbold. Midt i transfervinduet scorede Eriksen et flot frisparksmål imod rivalerne fra AC Milan, men ligesom Alli – så ser det svært ud for Eriksen.


Indkast.dk skrev blandt andet om Diego Costa
Den kontroversielle angriber har smækket med døren i Atletico Madrid og er en færdig mand i den spanske hovedstadsklub, efter hans kontrakt er blevet opløst af ”personlige årsager”. Dermed kommer han ikke til at spille Champions League-kampen imod sin tidligere klub – Chelsea, men hvor skal han så spille? Mulige klubber: Situationen omkring Costa lugter langt væk af, at angriberen vil forsøge at malke de sidste penge ud af karrieren ved at skifte til en rig klub i Kina eller lignende – eller måske vender han hjem til Brasilien.

Sådan gik det: Intet er sket… Costa er færdig i Atletico Madrid, hvor andre laver masser af mål, mens Costa er blevet klubløs.


Indkast.dk skrev blandt andet om Renato Sanches
I 2016 blev portugiseren kåret til ”Golden Boy”, men i de efterfølgende år kneb det noget med at leve op til dette, og derfor endte han blandt andet med et låneophold hos Swansea. Men i de sidste par sæsoner har han været meget stærk for franske Lille, og det er blevet bemærket i mange klubber. Mulige klubber: Liverpool – men mange klubber er interesseret.

Sådan gik det: Renato Sanches blev ramt af Corona på en ikke sygdomsmæssige måde. Lille slog klubrekord, da de købte ham og ville have mange penge for at sælge ham, men den økonomiske krise satte en stopper for dette.


Indkast.dk skrev blandt andet om David Alaba
I november meddelte Bayern München, at de havde opgivet at nå til enighed om en kontraktforlængelse med Alaba. Den nuværende udløber til sommer og derfor kan han hentes forholdsvis billigt i januars transfer-vindue. Mulige klubber: Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester United, PSG og Liverpool.

Sådan gik det: Alaba er en af verdens bedste på sin position, og mange storklubber er meget interesseret i at hente ham ”gratis” til sommer. Fortsættelse følger, og denne kan gøre Alaba til en af verdens højst lønnede spillere.


Indkast.dk skrev blandt andet om Patson Daka
Han er en af Europas mest eftertragtede angribere og kan meget vel blive solgt til januar. Mulige klubber: Angriberen fra Zambia er blevet sat i forbindelse med et skifte til Premier League, hvor Arsenal, Liverpool, Tottenham og Manchester City skulle være interesserede.

Sådan gik det: Nok en spiller som ikke fik sit drømmeskifte på grund af de manglende købemuligheder på attraktive adresser i Europa.


Indkast.dk skrev blandt andet om Isco
Igennem flere transfervinduer har den elegante Real Madrid-spiller været rygtet væk fra ”Konge-klubben”, men skader har besværliggjort dette. I dette transfervindue er rygterne igen taget til, efter den spanske kreatør ikke rejste til Elche med resten af Real Madrid-truppen. Mulige klubber: Kunne dette åbne op for at skifte til Premier League, men er kroppen for skadesplaget til dette? måske Chelsea, Everton eller Arsenal? Ellers måske Sevilla.

Sådan gik det: Ikke noget nyt kapitel til Isco, som bliver sværere og sværere at genkende fra tidligere. Han har virkelig brug for et klubskifte, men hvor han havner, er fortsat uvist.


Indkast.dk skrev blandt andet om Luka Jovic
Den 23-årige angriber har floppet voldsomt i Real Madrid og kan meget vel ende med at blive udlejet til en klub, som vil betale lidt af den skyhøje løn, som Luka Jovic får i Real Madrid. Mulige klubber: Wolverhampton eller en mulig lejeaftale med en rig Bundesliga-klub.

Sådan gik det: Jovic blev midt i januar udlejet til Eintracht Frankfurt, hvor han var hurtig til at give tilbage til klubben.


Indkast.dk skrev blandt andet om Mesut Özil
Tyskeren har kontraktudløb med Arsenal til sommer og manager Mikel Arteta ønsker ikke at bruge den højtlønnede kreatør. Özil har en stor forkærlighed for Tyrkiet og kan meget vel ende med at skifte til den liga. Mulige klub: Fenerbahce.

Sådan gik det: ”The Assists King” skiftede til Fenerbahce, og dermed gik en drengedrøm i opfyldelse.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik