Fodbold nyheder

Ekspert om Bamford:
Jeg ville give ham chancen på landsholdet

Af Simon Lindgren

Brandvarme Bamford scorede igen i sejren over Crystal Palace. Nu ser ekspert, at han kan få en chance på landsholdet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den engelske Premier League har det med at være underholdende og overraskende. En af overraskelserne i denne sæson kunne være Leeds, der mandag aften slog Crystal Palace, og dermed lige nu indtager tiendepladsen i ligaen. Det er flot af et hold, der spiller sin første sæson i Premier League i mange år.

En af grundene til, at Leeds præsterer så godt, er blandt andet den engelske angriber Patrick Bamford. Den 27-årige angriber scorede sit sæsonmål nummer 12 mandagens sejr over Crystal Palace, hvilket også betyder, at han nu har lavet 100 mål i sin karriere.

Patrick Bamford har overrasket mange ved at kunne klare sig på Premier League-niveau. Nu mener den engelske fodboldekspert Chris Sutton, at Bamford fortjener en chance på det engelske landshold.

- Folk tvivlede på, om han kunne score mål Premier League-niveau, men det har han gjort. Jeg ville give ham chancen for England. Jeg kan virkelig godt lide ham, og han har bevist, at en masse mennesker tog fejl, fortæller Chris Sutton i BBC Radio 5 Live.

Lige nu er Harry Kane og Dominic Calvert-Lewin de eneste englændere, der har lavet flere mål end Patrick Bamford i Premier League.

Mere om Patrick Bamford

Mere om Leeds

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik