Fodbold nyheder

- Jeg ville ikke være glad, hvis jeg var i hans situation

Af Asbjørn Steffensen

Donny Van de Beek har ikke fået chancen i Manchester United under Ole Gunnar Solskjær, og får nu opmuntrende ord af holdkammeraten Bruno Fernandes.


Mange havde store forventninger til hollandske Donny Van de Beek, da Manchester United købte ham for 300 millioner kroner i hans bardomsklub Ajax i sommers. Forventningerne er dog slet ikke blevet indfriet endnu, hvilket hovedsageligt skyldes, at han slet ikke virker til at indgå i manager Ole Gunnar Solskjærs planer.

Blot 249 minutter er det blevet til for Van de Beek i Premier League siden hans ankomst. Han er mest blevet brugt som indskifter og flere midtbanespillere står foran ham i køen. Holdkammeraten Bruno Fernandes blev spurgt ind til hollænderens situation i klubben efter sejren over Liverpool i FA Cup'en søndag, og havde sympati for hans nye holdkammerat.

- Hvis jeg var i Donnys (Van de Beek, red.) situation, ville jeg overhovedet ikke være glad, men det vigtigste er at gøre, hvad han gjorde i dag - kommer ind og hjælper holdet, siger Fernandes til MUTV og fortsætter:

- Donny spillede en god kamp på den position, jeg normalt spiller, og han bevæger sig godt. Han spillede virkelig godt. Det er vigtigt for os.

Manchester United topper lige nu Premier League med to point ned til by-rivalerne fra Manchester City. Tirsdag skal De Røde Djævle fortsætte deres gode stime, når de møder bundproppen Sheffield United.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik