Fodbold nyheder

Medie:
Liverpool overhaler Real Madrid i Alaba-kapløbet

Af Asbjørn Steffensen

David Alaba har længe set ud til at være på vej til Real Madrid, men nu kan det være, at han vælger Anfield i stedet.


David Alabas tid i Bayern München er ved at komme til en ende. De to parter kan ikke blive enige om en kontraktforlængelse, og derfor ser det ud til, at den 28-årige østriger finder en ny klub allerede nu her i januar, hvis den tyske storklub skal tjene penge på et salg af ham. Hans kontrakt udløber nemlig til sommer.

Længe har spanske Real Madrid flirtet med den alsidige fodboldspiller, som kan spille op til flere positioner på banen, men nu byder en anden stor klub sig på banen. I Liverpool har manager Jürgen Klopp nemlig sagt til klubbens ledelse, at de ikke må lade muligheden for at skrive under med Alaba slippe væk. Det skriver det spanske medie don Balon.

Liverpool har haft mange skader i deres forsvar denne sæson, hvilket på det sidste har betydet haltende resultater. Klubben har ikke vundet en kamp i Premier League i over en måned. Senest tabte klubben 3-2 til rivalerne fra Manchester United i FA Cup'en. Klopp skulle derfor meget interesseret i at hente forstærkninger til defensiven, så klubben ikke falder af i toppen af tabellen.

Alaba har for nyligt selv sagt, at han stadig overvejer sin fremtid. Østrigeren har været i Bayern München siden 2010 og har nået 410 kampe for de tyske giganter.

Mere om David Alaba

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik