Fodbold nyheder

Agent om Barca-talent:
Han lyttede aldrig til Abidals råd

Af Troels Drasbech

Ifølge spillerens tidligere agent har Todibo manglet ydmyghed for at slå til i Barcelona.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bruno Satin - tidligere agent for Barcelona-forsvarsspilleren Jean-Clair Todibo - har givet sit bud på, hvorfor den talentfulde forsvarsspiller ikke har slået igennem for Barcelona, efter franskmanden skiftede til klubben i 2019.

Todibo har ikke formået at cementere en plads på førsteholdet, og han har været sendt afsted på lån allerede to gange til henholdsvis Schalke 04 og Benfica. Ifølge Satin skyldes den manglende tro fra Barcelona blandt andet den unge franskmands personlighed:

- Han har en svær karakter. Han lyttede aldrig til Abidals råd (tidl. Barcelona-spiller og nuværende sportsdirektør, red.). Klubben troede på ham, men Todibo troede allerede selv, at han var en superstjerne. Det er derfor hans eventyr i LaLiga mislykkedes. Han har fantastiske kvaliteter, men han mangler ydmyghed, udtalte Satin ifølge spanske Marca.

21-årige Todibo har fået mestedelen af sit nuværende udlån til Benfica ødelagt af skader, men den unge franskmand kom i sidste uge tilbage og spillede fuld tid i en 4-0 sejr i den hjemlige, portugisiske pokalturnering.

Mere om Jean-Clair Todibo

Mere om Benfica

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik