T. Abraham (11), T. Abraham (17), T. Abraham (74), X T. Werner (86)
J. Clark (30)
Anders Bjørn

Chelsea planmæssigt videre i FA Cuppen

Chelsea vandt dagens tidlige FA Cup-kamp med 3-1 over Luton Town som til daglig spiller i Championship.
Chelsea tog søndag imod Luton Town i FA Cuppens 1/16-finaler hjemme på Stamford Bridge. På trods af dårlig form og krisesnak i Chelsea, så var Londonklubben stadig storfavoritter i dagens opgør.

Der skulle heller ikke gå lang tid, før et solidt Chelsea-pres førte til at Timo Werner kunne smide en flot tilbagelægning i retning af Tammy Abraham, som bragte Chelsea planmæssigt foran efter 11 minutter. The Blues fortsatte deres dominans i første halvleg, og kort efter var Abraham endnu engang på pletten efter et fornemt indlæg fra Reece James. Luton lagde sig dog ikke ned, og efter 30 minutter udnyttede Jordan Clark et passivt Chelsea-forsvar samt en ikke alt for skarp Kepa Arrizabalaga til at bringe spænding tilbage i opgøret. Stillingen til pausen var derfor 2-1 til hjemmeholdet.

I anden halvleg var det Luton som tog styringen fra start, og det undertippede mandskab skabte to store chancer. De udnyttede dog ingen af dem, og i stedet var det indskiftede Callum Hudson-Odoi som gennem glimrende kombinationsspil kunne assistere Tammy Abrahams hattrick. Timo Werner blev senere nedlagt i feltet, men tyskeren, som kæmper med målformen, brændte fra 11-meter-pletten, og derfor sluttede kampen 3-1.

Chelsea møder Barnsley i næste runde af FA Cuppen.