Fodbold nyheder

Aston Villa frygter Grealish-skade med mulig backup på vej

Af Anders Bjørn

Aston Villa får muligvis snart en ny forstærkning i form af Morgan Sanson fra Marseille, og det kan blive vigtigt, hvis stjernen Jack Grealish døjer med en skade.

Article image
Ritzau-Scanpix

I denne sæson har Aston Villa været en af de helt store oplevelser i Premier League, og en stor del af forklaringen bag dette er deres helt store profil Jack Grealish. Efter gårsdagens kamp mod Newcastle afslørede Aston Villa-træner Dean Smith dog, at grunden til at han tog Grealish ud, var fordi midtbanespilleren har døjet med en fiberskade.

Dermed kan det vise sig at være vigtigere end først antaget, at Villa signer deres offensive transfermål Morgan Sanson fra franske Marseille. Det er den danske sportsdirektør Johan Lange, som står for rekrutteringen i Aston Villa. Han har inden sæsonen hentet flere af deres nuværende succeser såsom Emiliano Martinez, Ross Barkley, Ollie Watkins, Matty Cash og Bertrand Traore. Derfor håber Aston Villa-fans nu på, at Morgan Sanson bliver den næste vellykkede transfer i klubben, især hvis han skal lukke et midlertidigt hul for deres vigtige profil Jack Grealish.

Ifølge flere medier er købet af Morgan Sanson efterhånden en formalitet. Prisen kommer til at ligge omkring 120 millioner kr., og handlen forventes at blive offentliggjort i løbet af næste uge.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik