Fodbold nyheder

Anderkendt journalist:
Sent Premier League-tilbud frister Ødegaard

Af Daniel Jensen

Et bud i sidste øjeblik har sendt nordmanden i tænkeboks.

Article image
Ritzau-Scanpix

Som Indkast kunne dække i går, så skrev Marca, at Real Sociedad er i pole position til at hente nordmanden tilbage på en lejeaftale til Baskerlandet, hvor han havde stor succes i sidste sæson, men i 11. time er der landet et tilbud fra Premier League. Det skriver den anderkendte journalist Fabrizio Romano. Klubben, der har sendt et tilbud til Spanien, skulle være Arsenal, og det har nu fået den 22-årige offensivspiller til at gå i tænkeboksen.

De hollandske mestre, Ajax, skulle også være med i kampen om nordmanden, men ifølge Romano så kommer valget til at stå mellem Spanien og England. Real Sociedad skulle have været Martin Ødegaards klare førsteprioritet, men den nye tilbud fra Arsenal har givet den 22-årige en ny situation at tage stilling til.

Nordmanden har i denne sæson slet ikke haft succes under Real Madrid-træner Zinedine Zidane. Det er kun blevet til syv optrædener i La Liga, hvor der hverken er mål eller oplæg at skrive hjem om. Sidste år havde Ødegaard en stor sæson i Real Sociedad, hvor han var med til at spille holdet fra Baskerlandet i top seks og europæisk fodbold. Alt i alt blev til 36 kampe, syv mål og ni oplæg i sidste sæson.


Mere om Martin Ødegaard

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik