Fodbold nyheder

Tidligere Spurs-spiller:
Han ville passe perfekt ind hos Tottenham

Af Nicolai Christensen

Tottenham har en af verdens bedste angribere i Harry Kane, men alligevel kunne den tidligere Tottenham-spiller Jamie O'Hara godt tænke sig at se sin tidligere klub hente endnu en angriber.

Article image

Harry Kane er i nyere tid måske den bedste Premier League-angriber, og har indtil videre i denne sæson også vist, hvor dygtig han er. Alligevel er angriber-pladsen en position, som den tidligere Tottenham-spiller Jamie O'Hara mener, at Jose Mourinho burde få en spiller ind på.

Som backup til Kane hentede Tottenham sidste sommer Vinicius i Benfica på leje, men har mulighed for at gøre aftalen permanent, men det burde Spurs ikke gøre, hvis det stod til O'Hara, der har et godt øje til Danny Ings.

- Han er i fantastisk form, Danny Ings. Jeg kan virkelig godt lide ham. Han ville være perfekt for alle top-seks-klubberne, lød det fra Jamie O'Hara til talkSPORT.

- Jeg synes, at Tottenham burde forsøge at hente ham.

- Du spiller Ings på toppen. Kane i Mourinhos system er alligevel mere en nummer 10. Så spil 4-2-3-1, og lad Kane spille på 10´er-positionen.

Eurosport har kommet med en rapport, hvor de melder om en interesse i Ings fra Tottenham, og derfra kommer snakken om Ings i Tottenham, som vi på Indkast.dk også kunne berette om i tirsdags.

I denne sæson har Ings været ramt af nogle skadesproblemer, men har alligevel været involveret i 10 mål i 13 kampe for Southampton i Premier League.

Mere om Daniel Ings

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik