Fodbold nyheder

Bedring at spore:
Klopp giver seneste nyt om skadeslisten

Af Jonathan Kjær Troelsen

Liverpool har været inde i en sløj periode på det seneste. Nu kan der måske være nye kræfter på vej tilbage på holdet ifølge klubbens tyske manager, Jürgen Klopp.

Article image

Der har været spillemæssige problemer i Liverpool igennem den seneste periode. Blandt andet har klubbens offensive spillere haft svært ved at finde målmaskerne, men det er dog ikke i denne ende af banen, hvor der er tikket gode skadesnyheder ind.

- Matip er tilbage i fuld træning. Nu skal vi beslutte os, om han bliver klar, men den beslutning tager vi i morgen, forklarer Klopp til Sky Sports med henvisning til, at Liverpool torsdag aften skal møde Burnley i Premier League.

Liverpool har været nødtvunget til at bruge nødløsninger i midterforsvaret på det seneste. Fabinho har spillet der i en længere periode, mens Jordan Henderson også er blevet rykket derned for nylig. Derfor er det tiltrængt for holdet, når Matip bliver spilleklar igen. En anden profil på skadeslisten er Diego Jota. Umiddelbart er der dog lidt længere udsigter inden, man kan forvente ham tilbage igen.

- Jota er stadig nogle uger fra, og jeg ved ikke, hvor lang tid det kommer til at tage, men minimum et par uger, siger Klopp.

Formsvage Liverpool har blot vundet en ud af holdets seneste fem kampe. Det var 4-1-sejren i den famøse FA Cup-kamp, hvor Aston Villa var tvunget til at spille med ungdomsspillere på grund af førsteholdets corona-isolation.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik