Fodbold nyheder

Bruno Fernandes:
Liverpool får ikke lov til at vinde deres 20. mesterskab

Af Asbjørn Steffensen

Manchester Uniteds føring over Liverpool i engelske mesterskaber er kæmp motivation for Bruno Fernandes.


Manchester har 20 styks. Liverpool har 19. Kun et enkelt engelsk mesterskab adskiller de to mest vindende Premier League-klubber. Manchester United har siden 2009 haft føringen mellem de to hold, men med Liverpools første mesterskab i 30 år sidste sæson og deres fænomenale form under manager Jürgen Klopp, kan det være, at det snart står uafgjort igen.

Det vil Manchester Uniteds portugisiske superstjerne Bruno Fernandes dog ikke høre tale om. Han vil meget hellere have, at De Røde Djævle beholder, og måske endda udbygger føringen. Det siger han forud for kampen mod Liverpool på søndag.

- Du vil ikke have dine rivaler på samme niveau som dig selv, eller med samme antal trofæer som dig selv. Så det er klart for alle her i klubben og i omklædningsrummet, at alle ved hvad det betyder for fansene. Det ville være meget sjovere med 21 mesterskaber mens Liverpool bliver på 19, selvfølgelig, siger Fernandes ifølge The Sun.

Manchester United fører i skrivende stund Premier League med tre point ned til Liverpool. Søndag mødes de to rivaler i et vaskeægte topopgør, når de støder sammen i Premier League klokken 17:30

Mere om Bruno Fernandes

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik