Fodbold nyheder

Corona udsætter præsidentvalg

Af Daniel Jensen

Corona-krisen har lukket samfund ned verden over, og nu må præsidentvalget i en af verdens største klubber også udsættes.

Article image
Ritzau-Scanpix

Selvom kalenderen er gået ind i 2021, så spiller corona-virussen stadigvæk en stor rolle. Et land som Spanien har været hårdt ramt, og det gør nu at præsidentvalget i FC Barcelona må udsættes til en senere dato. Det var konklusionen efter et møde mellem klubben og den catalanske regering tidligere i dag.

Præsidentvalget var sat til at skulle finde sted den 24. januar, men grundet den situation, som regionen befinder sig i, blev det vurderet, at det ikke ville være sundhedsmæssigt ansvarligt at afholde valget på den aftalte dato. Dermed må de tre tilbageværende kandidater - Joan Laporta, Victor Font og Toni Freixa - væbne sig med tålmodighed. Det er endnu ikke meldt ud, hvornår man regner med at have en ny dato klar.

I øjeblikket er Joan Laporta favorit til at følge i fodsporende på den tidligere præsident Josep Marie Bartomeu. Joan Laporta var præsident for FC Barcelona fra 2003 til 2010, og han var manden der i sin tid ansatte Pep Guardiola, som skabte et af de bedste fodboldhold Europa nogensinde har set.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik