Fodbold nyheder

Schalke 04 vil hente hollandsk målkonge tilbage

Af Henrik Varbøl Andersen

Han indstiller karrieren efter denne sæson, men inden da kan han nå at repræsentere sin tidligere klub endnu engang.

Article image

Schalke 04 har blot scoret 12 mål i 15 turneringskampe i Bundesligaen, men det skal deres gamle angriber Klaas-Jan Huntelaar nu måske være med til at ændre. Ifølge Tipsbladet er det de tyske medier Bild og Kicker, som er ude med det overraskende rygte.

Huntelaar meldte tilbage i december måned, at denne sæson ville blive hans sidste på topplan. En karriere som tidligere bragte ham forbi Schalke, som nok stadig mindes de 126 mål, han nåede for tyskerne, på de syv år han tilbragte hos ”Die Königsblau”.

I denne sæson har angriberen ikke nydt den samme tillid fra Ajax-træner Erik Ten Hag, hvor det indtil nu er blevet til ti kampe og fem scoringer. Schalke håber dog nok på en gentagelse af Huntelaars 2011-12 sæson, hvor han scorede hele 29 mål for klubben.

Huntelaar fik for alvor sit gennembrud i fodbold-verdenen, da han 2007-08 scorede hele 34 mål for Ajax Amsterdam. Det fik selveste Real Madrid til at hente angriberen, som de dog blot en sæson senere sendte videre.

Schalke har i den grad brug for forstærkningen, da de som sagt blot har scoret 12 mål i ligaen og lige nu frister en tilværelse i nedrykningszonen på en 17. plads i Bundesligaen.

Mere om Schalke 04

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik