Fodbold nyheder

Løber Wijnaldum afløser rundt i Udinese?

Af Henrik Varbøl Andersen

Hollænderen er måske fortid på Anfield til sommer, og ”The Reds” er begyndt at kigge mod en afløser.

Article image
Ritzau-Scanpix

Udineses midtbane-profil Rodrigo De Paul bringes nu i spil på rygtebørsen som Georgino Wijnaldum-afløser i Liverpool, hvor hollænderen endnu ikke har underskrevet en ny kontrakt. Ifølge Daily Mirror har hollænderen endnu en gang afvist Liverpools udspil, skriver Teamtalk.

Det har efterladt Jürgen Klopp skuffet over sin midtbanespiller, og han har derfor bedt klubben om at indlede jagten på en erstatning ifølge Teamtalk. Ifølge mediet Todo Fichajes vil ”The Reds” snart indlede forhandlinger med italienerne og repræsentanter for De Paul.

De engelske mestre er dog ikke alene om at have interesse i den argentinske midtbane-profil. Marcelo Bielsa og Leeds er også interesserede i De Paul, skriver The Sun. Bielsa overvejer om han skal gå efter spilleren her i januar eller vente indtil sommer.

I denne sæson har Rodrigo De Paul vist sig godt frem for Udinese med tre mål og to assist i 16 kampe. Den 26-årige spiller er i gang med sin femte sæson hos italienerne, og han har tidligere repræsenteret Racing Club i Argentina og Valencia i Spanien.

I mens Liverpool altså jagter afløseren, rygtes Wijnaldum til at fortsætte karrieren hos Barcelona.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik