Jonas Sørensen

Kan Moussa Dembele sikre Atletico Madrid La Liga-titlen?

Atletico Madrid er i øjeblikket at finde i toppen af La Liga. Med deres seneste køb af Moussa Dembele ser det ud til, at de kan ende med at vinde den spanske liga.
Atletico Madrid har haft en god sæson og med deres seneste køb ser det nu ud til, at de kan sikre sig deres anden titel siden 2013/14-sæsonen. Meget tyder på, at det er i angrebet de skal forstærke sig, hvis de skal ende med at vinde. Dette har de gjort ved at købe den franske angriber Moussa Dembele.

Forsvarsspillet ser nemlig fornuftigt ud, for det spanske hold, hvor de kun har indkasseret seks mål på seksten kampen. Deres angrebs spil har været godt, hvor spillere, som Marcos Llorente, João Félix og Luis Suarez har været dominerende. Nu føjer de så Dembele til deres hold, som bør skabe noget ekstra i deres angreb, og dermed ser Atletico Madrid ud til at være godt på vej mod det spanske mesterskab.

Siden Moussa Dembele kom til Lyon fra Celtic, har han spillet 103 kampe, scoret 45 mål og lagt op til 11 mål. Dembele er en ren nier, der både kan udfordre forsvarsspillerne og med hans hurtighed kan han også kommer om bag forsvaret.

Atletico Madrid har lige nu fire point ned til andenpladsen Real Madrid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER