Fodbold nyheder

Napoli-forsvarer til Newcastle?

Af Mathias Guldberg

Newcastle United er på udkig efter en venstreback, og måske har de fundet den helt rette.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det franske fodboldmedie Le Buteur rapporterer, at Newcastle United har åbnet forhandlinger med S.S.C. Napoli om et lån af forsvarsspilleren Faouzi Ghoulam i resten af sæsonen.

29-årige Ghoulam, der er god for 37 kampe på det algierske landshold, er faldet i unåde hos Napoli-træneren Gennaro Gattuso og har kun startet inde i fire kampe i indeværende sæsonen.

Ghoulams mangel på spilletid har vakt blandt andet Chelseas interesse, som føler sig overbeviste om venstrebackens kvaliteter. Imidlertid er det Newcastle, der ligger lunest i svinget til at få sikret sig et lån af Ghoulam, der nærmer sig 200 kampe for Napoli.

Newcastles sommerindkøb til posten Jamal Lewis er skadet, og de har brug for forstærkning ovenpå en tung periode i Premier League, hvor de ligger på en øjeblikkelig 15. plads. The boot Room vurderer, at Ghoulam vil være en fantastisk handel, hvis de kan slå Chelsea i kampen om hans underskrift.

Spørgsmålet er, om et permanent køb også kan blive en realitet. Ghoulams frigivelsesklausul er på 255 millioner kroner, men Napoli var angiveligt villige til at sælge ham for 111 millioner kroner i sommer.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik