Fodbold nyheder

Kan Manchester United vinde Premier League? 2.795 dage siden sidste mesterskab

Af Jonas Sørensen

Efter at Manchester United i gårsdagens kamp besejrede Burnley, har de nu lagt sig i spidsen af Premier League. Spørgsmålet er om de nu kan holde forspringet ned til de resterende Premier League klubber?

Kan Manchester United vinde Premier League?
Kan Manchester United vinde Premier League?

Manchester United har netop nu et forspring på tre point ned til sidste års mester Liverpool. Sidste gang at Manchester United var foran på det tidspunkt i sæsonen, var i 2012-13 sæsonen, hvor de endte med at vinde Premier League.

Det er normalt også klubber, som ligger foran i tabellen i første halvdel af sæsonen, der ender med at løbe med det hele. I Premier Leagues 28-årige historie har 16 hold, der var foran på dette tidspunkt i sæsonen, endt med at vinde Premier League. Dog plejer forspringet at være større. Sidste års mester Liverpool var på dette tidspunkt foran med 10 point ned til Manchester City, mens Manchester City i 2017-18 sæsonen, var foran med 11 point. Begge hold endte med at vinde Premier League i de sæsoner.

Manchester United endte i sidste sæson på en 3. plads i Premier League, hvor der var 24 point op til 1. pladsen Liverpool.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik