Fodbold nyheder

Eto'o udpeger Barcelonas 'nye Messi'

Af Troels Drasbech

Det spirer med store talenter i Barcelona for tiden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Samuel Eto'o har udnævnt den spiller, han selv tror kommer til at overtage den tunge trone, efter Lionel Messi ikke længere vil være at finde i klubben. Eto'o delte selv omklædningsrum med Messi i fem sæsoner og agerede ifølge AS som en faderlig figur for den argentinske stjerne i de tidlige år på førsteholdet.

Efter 16 sæsoner på Camp Nou har indikationerne om et klubskifte aldrig været større, da argentineren kvit og frit kan skifte klub til sommer, efter den 33-åriges kontrakt med klubben udløber til juni 2020.

Der er fortsat et tykt lag af uvished over, hvorvidt argentineren ender med at skifte væk, men grundet den forøgede mulighed er snakken om Messis mulige tronarving begyndt. Her peger Samuel Eto'o på teenage-sensationen, Ansu Fati, som sit bud på overtageren af Messis enorme rolle på holdet.

- Jeg synes Ansu Fati er fremtiden. Han laver fremragende ting lige nu, så jeg mener, at klubben virkelig bør fokusere på ham og passe utrolig godt på ham. Lad os håbe han er personen, som kan tage over for Messi, udtalte Eto'o ifølge AS.

Siden Fatis debut i sidste sæson har den nu 18-årige spanier bidraget med 13 mål og fem assists i 43 kampe. Spanieren har ikke spillet siden november grundet en skade omkring menisken.

Mere om Ansu Fati

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik