Fodbold nyheder

Arsenal jagter tysker i Paris

Af Henrik Varbøl Andersen

Mesut Özil er snart fortid i London, og hans afløser findes formentlig i Frankrig.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge mediet-90min er Arsenal i forhandlinger med repræsentanter til Julian Draxler fra Paris Saint-Germain. Den tyske offensiv-spiller tilbringer oftest tiden på bænken, og derfor kunne en udvej være et nyt eventyr i London.

90min mener, at ”The Gunners” har været beundrere af den tyske spiller, lige siden han i 2017 forlod Wolfsburg for at tilslutte sig Paris. Med blot seks måneder tilbage af sin kontrakt er han også fri til at begynde forhandlinger med andre klubber.

Paris har efter sigende ikke ønsket at forlænge kontrakten med Draxler, og de vil ikke stille sig i vejen for, at han kan skifte til en anden klub. Arsenal vil gerne have ham til klubben i januar, men er parate til at vente på ham til sommer, hvis ikke de kan blive enige om en rimelig overgangssum med franskmændene.

I London ventes Draxler at skulle afløse Mesut Özil, som det forventes skifter til tyrkiske Fenerbache inden længe. Det forlyder dog, at Özil har forhandlet alt klar til et skifte til sommer, hvis ikke de to klubber bliver enige i januar.

Fra Frankrig går rygterne dog også på, at flere europæiske klubber er interesserede i Julian Draxler, så der venter måske lidt af et forhandlingsræs for den 27-årige tysker.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik