Fodbold nyheder

Braithwaite om en ny angriber i Barca:
Det vil motivere mig

Af Jonathan Kjær Troelsen

I Barcelona ønsker de en ny angriber. Selvom det lyder skidt for klubbens danske angriber, så ser han intet problem i det.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ronald Koeman har flere gange udtalt, at han ønsker en ny angriber til klubben. Umiddelbart lyder det negativt for Martin Braithwaite, men esbjergenseren ser lyst på situationen.

- Jeg kan godt lide, at klubben ser efter nye spillere på markedet. Det er sådan, det skal være på et hold som Barcelona, som drømmer om at blive det bedste hold i verden. Man er nødt til at have intern konkurrence, siger danskeren til den spanske tv-kanal TV3.

Martin Braithwaite har fået godt med spilletid i den seneste periode i Barcelona. Han har i en lang periode været foran Antoine Griezmann i angrebshierarkiet, men selvom der meget vel snart kan blive endnu hårdere konkurrence, så tror danskeren på sig selv.

- Man kan ikke overlade alt til en lille gruppe spillere. Det er den eneste måde, man får det meste ud af spillerne og holdet på i hver kamp. Det skræmmer mig ikke, det motiverer mig, siger den danske landsholdsangriber.

Mere om Martin Braithwaite

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik