Fodbold nyheder

Guardiola om forsvarsspiller:
Vi har købt en fantastisk spiller

Af Victor Nyrup

Pep Guardiola er meget imponeret over portugisiske Ruben Dias, som Manchester City-manageren er sikker på vil være vigtig for vicemestrene i de kommende år.

Article image

Det var ikke alle eksperter og journalister som kunne forstå, at Pep Guardiolas Manchester City valgte at betale næsten 535 millioner kroner for kun 23-årige Ruben Dias i sommerens transfervindue. Den uforståenhed har den nu tidligere Benfica-spiller efterhånden modbevist med sine præstationer på banen, og Pep Guardiola er ikke i tvivl om, at Manchester City har gjort et godt køb.

- Når man køber en spiller, som man tror vil hjælpe holdet, så kan man aldrig være helt sikker på hvor meget, men hans evner og forståelse for spillet er fantastisk, siger Guardiola ifølge Sky Sports.

Ruben Dias har i denne sæson udgjort en stærk duo med engelske John Stones i Citys midterforsvar, hvor Dias har spillet 13 ud af 15 mulige kampe i Premier League. Her tyder noget på, at den portugisiske forsvarsspiller har fundet rytmen sammen med resten af vicemestrenes defensiv, da ”The Citizens” i skrivende stund kun har indkasseret 13 mål, hvilket er færrest af alle i Premier League. Det er ikke umildbart til at se på Dias´ spillestil, at han kun er 23 år, og portugiserens alder betyder ifølge Guardiola, at Dias kan spille en vigtig rolle i den blå del af Manchester mange år endnu.

- Han er kun 23 år, så jeg er sikker på, at vi har købt en fantastisk spiller, og han kan bidrage de næste fem-seks-syv år, så vi er heldige og håber, at han vil fortsætte med at udvikle sig.


Mere om Rúben Dias

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik