Fodbold nyheder

Bah i Prag:
Helt vilde faciliteter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Den tidligere SønderjyskE-spiller er startet op hos sin nye klub i Tjekkiet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Alexander Bah skiftede tidligere på ugen til Slavia Prag i Tjekkiet. Skiftet var tæt på at ske i sommerens/efterårets transfervindue, men der gik ikke mange dage af januar, før det endeligt faldt på plads. Den 23-årige energispiller har nået at træne to gange med sine holdkammerater, og generelt er han positivt overrasket over sin nye arbejdsgiver.

- Det er en utrolig professionel klub med helt vilde faciliteter. Dem havde jeg faktisk ikke set, inden jeg skrev under, så det har været en positiv overraskelse. Det er også kommet bag på mig, hvor højt niveauet er til træning, siger Slavia Prag-spilleren til bold.dk.

Den tjekkiske storklub har for nylig solgt højrebacken Vladimir Coufal til West Ham i Premier League, så derfor tror danskeren på, at der vil komme godt med spilletid. Alexander Bah håber samtidig på at kunne gå i Coufals fodspor og blive solgt til en endnu større klub i løbet af de kommende år.

- Det er både min og Slavias plan, at jeg engang i fremtiden skal tage yderligere et skridt. Da jeg snakkede med dem, fortalte de om de spillere, de har udviklet. De har blandt andet sendt to spillere til West Ham, som begge klarer sig rigtig godt i Premier League, siger danskeren, som har en enkelt A-landskamp på cv’et.

Mere om Alexander Bah

Mere om Slavia Prag

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik