Fodbold nyheder

West Ham i byttehandel med Ajax?

Af Christian Kern Hansen

West Ham-angriberen Sébastian Haller skulle angiveligt være meget tæt på et skifte til den hollandske hovedstadsklub Ajax Amsterdam, og dette sætter gang i rygterne om en hurtig erstatning i West Ham. Lassina Traoré skulle være angriberen West Ham vil hente ind som erstatning for Haller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den franske West Ham-angriber Sébastian Haller skulle angiveligt være meget tæt på et skifte til den hollandske storklub Ajax. Ikke desto mindre skriver britiske Daily Express, at West Ham og Ajax er blevet enige om en transfersum på cirka 180 millioner danske kroner, og at den franske angriber i dag er fløjet til Amsterdam for at gennemføre lægeundersøgelsen. Aftalen skulle ifølge det britiske medie være kommet på plads i morges.


West Ham er allerede blevet kædet sammen med en mulig erstatning for Haller, og denne erstatning skal angiveligt findes hos køberen. Den blot 19-årige Ajax-angriber Lassina Traoré skulle ifølge den hollandske avis De Telegraaf være et muligt bud på en erstatning for Haller.

Lassina Traoré er en af de helt store talenter i den hollandske hovedstadsklub, og angriberen fra Burkina Faso har allerede optrådt 29 gange for den hollandske gigant. I de 29 kampe er den målfarlige angriber allerede noteret for 12 scoringer, samt ligeså mange oplæg.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik