Fodbold nyheder

Flere klubber spørger til Eriksen

Af Christian Bang Jensen

Listen af klubber, der har meldt deres interesse for Christian Eriksen vokser, men endnu har Inter ikke modtaget noget konkret bud på den udstødte dansker.

Article image

Rygterne om Christian Eriksens fremtid tager til og ifølge den italienske avis Gazzetta dello Sport skulle to nye klubber have spurgt ind til danskeren. Det skulle angiveligt være Christian Eriksens tidligere klub Ajax samt Premier League-klubben Wolverhampton, der har skrevet sig på listen over interesserede bejlere, uden dog at ligge et konkret bud på skrivebordet på Antonio Contes kontor.

Faktisk har Inter ifølge Sky Sport Italia endnu ikke modtaget et eneste bud på Christian Eriksen endnu, selvom man er interesseret i både leje- og købsaftaler.

Foruden Ajax og Wolverhampton skulle også Arsenal, West Ham og Valencia være interesseret i danskeren, men særligt Paris Saint-Germain ville være et oplagt sted at tage hen, da argentinske Mauricio Pochettino, som var Eriksens manager i Tottenham, for kort tid siden ankom i den franske hovedstad og det ledige trænersæde hos storklubben. Men det mener den italienske journalist Gianluca Di Marzio ikke er realistisk.

- Pochettino er ikke super-fan af Eriksen. I de store kampe forventede han mere af ham. Eriksen er ikke hans førsteprioritet, siger Gianluca Di Marzio til Sky Italia.

Mere om Christian Eriksen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik