Fodbold nyheder

Ni hotte transfer-navne

Af Torsten Brix

Disse spillere kan ende med at bruge januar på at finde en ny klub – blandt andet Christian Eriksen. Indkast.dk har kigget i krystalkuglen…

Article image
Ritzau-Scanpix

Dele Alli
I artiklen - Mourinhos mønster gentager sig - viser Indkast.dk, hvordan der er et klar mønster i, hvordan den kontroversielle Tottenham-manager arbejder. Underligt nok så vil han gerne være uvenner med nogle klubprofiler i sin anden sæson i en klub, som han var med Sergio Ramos og Iker Casillas i Real Madrid. Det er Mourinho også blevet med Dele Alli i Tottenham, efter den tidligere engelske landsholdsspiller blot har startet fem kampe i denne sæson. Imod Stoke i Carabao Cuppen fik Alli endelig en plads i startopstillingen, men efter en times spilletid valgte Mourinho at udskifte den populære midtbanespiller. Den 24-årige ligner en færdig mand i Tottenham med Mourinho som manager.

Mulige klubber: PSG eller Premier League-klubber udenfor ”Top 6”.


Christian Eriksen
Apopos Tottenham… så er det nu elleve måneder siden, at Christian Eriksen forlod London-klubben for at jagte en høj løn og lav beskatning i Italien. Det har den danske landsholdsspiller fået, men det sportslige har været en katastrofe. Blot 373 minutter er det blevet til, og Eriksen har ikke en fremtid i Inter. For Tottenham lavede han 69 mål og 89 assists, men indtil videre er det ikke blevet til nogle mål i den fodboldglade nation. Udover manglen på mål så virker det ikke til, at Eriksen passer ind i træner Contes taktik. Han var selv en arbejdsom midtbanespiller – det er Eriksen ikke. Måske har Eriksen spillet sin sidste kamp for Inter.

Mulige klubber: Tottenham, Arsenal eller at blive genforenet med den tidligere Tottenham-træner Pochettino i PSG.


Diego Costa
Den kontroversielle angriber har smækket med døren i Altetico Madrid og er en færdig mand i den spanske hovedstadsklub, efter hans kontrakt er blevet opløst af ”personlige årsager”. Dermed kommer han ikke til at spille Champions League-kampen imod sin tidligere klub – Chelsea, men hvor skal han så spille? Costa skulle være gratis at hente, medmindre han skifter til en anden La Liga-klub eller en Champions League-rival for Atletico Madrid.

Mulige klubber: Situationen omkring Costa lugter langt væk af, at angriberen vil forsøge at malke de sidste penge ud af karrieren ved at skifte til en rig klub i Kina eller lignende – eller måske vender han hjem til Brasilien.


Renato Sanches
I 2016 blev portugiseren kåret til ”Golden Boy”, men i de efterfølgende år kneb det noget med at leve op til dette, og derfor endte han blandt andet med et låneophold hos Swansea. Men i de sidste par sæsoner har han været meget stærk for franske Lille, og det er blevet bemærket i mange klubber. Blandt andet skulle den manglende kontraktforlængelse for Georginio Wijnaldum i Liverpool have gjort, at Jürgen Klopp overvejer Sanches som en mulig erstatning for den hollandske midtbanespiller.

Mulige klubber: Liverpool – men mange klubber er interesseret.


David Alaba
I november meddelte Bayern München, at de havde opgivet at nå til enighed om en kontraktforlængelse med Alaba. Den nuværende udløber til sommer og derfor kan han hentes forholdsvis billigt i januars transfer-vindue. Den 28-årige er en af verdens bedste på sin position, og mange storklubber er meget interesseret.

Mulige klubber: Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester United, PSG og Liverpool.


Patson Daka
Den afrikanske angriber har overtaget pladsen i Red Bull Salzburg-angrebet, efter Erling Braut Haaland og Dominik Szoboszlai har forladt klubben. Han har lavet 15 mål i denne sæson, og det er ikke gået ubemærket hen. Han er en af Europas mest eftertragtede angribere og kan meget vel blive solgt til januar.

Mulige klubber: Angriberen fra Zambia er blevet sat i forbindelse med et skifte til Premier League, hvor Arsenal, Liverpool, Tottenham og Manchester City skulle være interesserede.


Isco
Igennem flere transfervinduer har den elegante Real Madrid-spiller været rygtet væk fra ”Konge-klubben”, men skader har besværliggjort dette. I dette transfervindue er rygterne igen taget til, efter den spanske kreatør ikke rejste til Elche med resten af Real Madrid-truppen.

Mulige klubber: Kunne dette åbne op for at skifte til Premier League, men er kroppen for skadesplaget til dette? måske Chelsea, Everton eller Arsenal? Ellers måske Sevilla.


Luka Jovic
Den 23-årige angriber har floppet voldsomt i Real Madrid og kan meget vel ende med at blive udlejet til en klub, som vil betale lidt af den skyhøje løn, som Luka Jovic får i Real Madrid. Ifølge spanske medier har Luka Jovic aldrig været et ønske for træner Zidane, og den manglende spilletid viser også, at franskmanden ikke har ændret opfattelse af Luka Jovic.

Mulige klubber: Wolverhampton eller en mulig lejeaftale med en rig Bundesliga-klub.


Mesut Özil
Tyskeren har kontraktudløb med Arsenal til sommer og manager Mikel Arteta ønsker ikke at bruge den højtlønnede kreatør. Özil har en stor forkærlighed for Tyrkiet og kan meget vel ende med at skifte til den liga.

Mulige klub: Fenerbahce.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik