Fodbold nyheder

Messi:
Han er en af de bedste målmænd i verden

Af Victor Nyrup

Lionel Messi fortæller, at det motiverer ham at spille mod de bedste målmænd i verden, og den kategori tæller ifølge argentineren Atlético Madrids Jan Oblak.

Article image
Ritzau-Scanpix

Som vi har skrevet her på Indkast.dk, så var Atlético Madrids slovenske målmand Jan Oblak ude og rose Lionel Messi, efter argentineren tidligere på måneden slog Peles rekord for flest mål for den samme klub. Oblaks beundring af den lille superstjerne ser ud til at være gensidig, og ifølge Messi høre Oblak til blandt verdens allerbedste målmænd.

- Det er altid rart, når vi spiller mod hinanden. Han er en af de bedste målmænd i verden, og det er altid godt at spille mod de bedste, siger Lionel Messi ifølge BeIN Sports til Bud Football.

Jan Oblak har i flere år været blandt de bedste målmænd Ifølge både eksperter og statistikker, og i denne sæson ser sloveneren endnu en gang ud til at være i fremragende form for Atlético Madrid. Den spanske hovedstadsklub har kun indkasseret fem mål i 13 kampe i La Liga, hvilket er halvt så mange som Sevilla som har indkasseret næstfærrest i den bedste spanske række.

Den dygtige slovenske målmand er fire gange blevet kåret som La Ligas bedste målmand, hvilket er flest af alle målmænd, siden La Liga første gang uddelte prisen i 2009. For nogle angribere vil det måske virke demotiverende at spille mod topklasse målmænd som Oblak, men for Lionel Messi har det den modsatte effekt.

- Det er ekstra motiverende at prøve at score (mod Oblak, red.), når man ved, hvor svært det er, og det beviser han i alle kampe han spiller.

Sidst Messi og Oblak stod overfor hinanden på banen var i november, hvor Oblak og Atlético Madrid besejrede Messis FC Barcelona 1-0 hjemme på Wanda Metropolitano i La Liga.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik