Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
0 - 3
(0 - 2)
Barcelona
Juventus
C. Ronaldo (13), W. McKennie (20), C. Ronaldo (52)
Nicolai Christensen

Optakt: Barcelona – Juventus

Skal Barcelona gå ubesejret igennem gruppespillet i Champions League, eller skal Juventus på sidstedagen fravriste Barcelona førstepladsen i gruppe G? Her får I optakten til opgøret imellem Barcelona og Juventus tirsdag klokken 21.
Kommentar:
To af historiens mest vindende fodboldklubber står tirsdag overfor hinanden på Camp Nou i Champions League. Et opgør imellem to succesrige klubber. Et opgør mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Et opgør mellem Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt. Et opgør mellem Ronald Koeman og Andrea Pirlo. Et opgør om førstepladsen i gruppe G.

Ja, der er meget på spil i tirsdagens opgør, hvor begge klubber har sikret sig videre avancement, men alligevel forventes at komme med noget nær det stærkeste, da der stadig er en førsteplads på spil. Barcelona står med 15 point før opgøret, og Juventus står med 12. Barcelona vandt det omvendte opgør 2-0 på Allianz Stadium, og Juventus skal derfor ud at vinde med minimum to mål, hvis de har forhåbninger om at vinde gruppen.

Hjemmeholdet fra Barcelona kommer ind til kampen på baggrund af et skuffende nederlag til Cadiz på 1-2, og gæsterne fra Juventus kommer ind til opgøret med en 2-1-sejr over bysbørnene fra Torino. Dog et opgør, hvor Juventus havde store problemer, og skulle hen til det 89. minut før, at Leonardo Bonucci stangede bolden i kassen til slutresultatet 2-1.

Som skrevet er begge mandskaber alllerede videre til knockout-fasen, men forventes alligevel at komme med stærke startopstillinger, da Barca vil ”forsvare” deres førsteplads, og Juve modsat skal ud og ”jagte” førstepladsen.

Udover at have en førsteplads på spil, så er det også et opgør mellem Messi og Ronaldo. To af historiens mest dominerende fodboldspillere. Et opgør mellem de to hollandske venner, de Jong og de Ligt, der begge sidste sommer skiftede Ajax ud med et skifte til en af Europas største fodboldklubber. Et opgør mellem Koemans nye Barcelona og Pirlos nye Juventus. Så vil det faktisk også være muligt for Miralem Pjanic og Arthur at møde deres gamle holdkammerater, da de to jo byttede klubber i sommers. Altså en masse at holde øje med tirsdag klokken 21.

Karantæner og skader:

Barcelona:
Ousmane Dembele
Gerard Pique
Ansu Fati
Sergi Roberto

Juventus:
Merih Demiral
Giorgio Chiellini
Gianluigi Buffon

Bud på kampens profil:
I et opgør hvor to af historiens bedste fodboldsspillere indgår, så er det næsten synd ikke at gå med en af dem. På den ene side har vi Lionel Messi, der har fået en lidt mindre rolle i Ronald Koemans system, men stadig har momenter i kampene, hvor han er umulig for modstanderholdet at holde. På den anden side har vi Cristiano Ronaldo, der er i lidt samme situation som Messi, hvor det for en gangs skyld ikke er et system, hvor det hele omhandler Ronaldo. Men da Messi har en mindre rolle, og Barcelonas defensiv i den grad er til at tale med, så er det ikke utænkeligt, at Ronaldo kommer på scoringstavlen tirsdag aften på Camp Nou.

Bud på kampens resultat:
Det er to mandskaber, der ikke er, hvad de tidligere har været. Begge hold er i en genopbygningsfase, hvor der fokuseres meget på de unge, som også har resulteret i meget svage spillemæssige sæsonstarter for begge hold. Barcelona skal undgå at tabe med to, og så vinder de puljen. Juventus vil gå efter det, men det ser svært ud, for at Juventus-hold, der i weekenden havde problemer med at slå Torino hjemme. Buddet fra Indkast.dk på kampens resultat bliver 1-1.

Kampen bliver dømt af Tobias Stieler, og der bliver fløjtet til start tirsdag klokken 21. Kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER