Fodbold nyheder

Brøndby-talent:
Vi er førsteudfordrer til guldet

Af Magnus Kisbye

Efter gårsdagens sejr mod Lyngby har Brøndby overtaget førstepladsen i Superligaen. Komet mener, at de er førsteudfordrer til FC Midtjylland og guldet.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

FC Midtjylland smed point mod AaB i lørdags, og derfor kunne Brøndby med 4-1 hjemmesejren mod Lyngby i går overtage Superligaens førsteplads. Den nye position i tabellen har givet klubbens talent Jesper Lindstrøm håb om noget stort. Det siger han ifølge bold.dk til TV3+.

- Jeg synes, vi er førsteudfordrere til FC Midtjylland. Vi har et godt hold, og vi spiller god fodbold på nær første halvleg i dag. Vi spillede god fodbold og scorede på vores chancer, siger Lindstrøm.

Den unge offensiv-spiller blev dobbelt målscorer i kampen og har nu lagt sig spidsen på topscorerlisten ved siden af AGF’s Patrick Mortensen med syv mål i ti kampe. Han tilskriver blandt andet klubbens succes dens brug af unge talenter.

- Det er selvfølgelig superdejligt. Det er en strategi for Brøndby, at vi vil have nogle af dem fra Masterclass op, og man kan se, at vi kender hinanden. Vi ved, hvordan vi løber, og hvordan vi skal spille boldene. Det er 100 procent, fordi vi har spillet sammen i så mange år.

- Selvfølgelig bliver det også federe med egne talenter. Ikke kun for os og for klubben, men også for alle de fans, der ser med. Det er det, de har savnet i så lang tid. At det nu også fungerer, er jo fantastisk, siger Lindstrøm.

Efter Superligaens første ti runder ligger Brøndby altså i toppen med 21 point. De har ét point ned til FC Midtjylland på andenpladsen.

Mere om Jesper Lindstrøm

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik