Fodbold nyheder

AGF ansætter ny talentchef

Af Annemette Svane

Jesper Ørskov bliver ny talentchef i AGF.

Article image
Polfoto

AGF har ansat Jesper Ørskov som ny talentchef i klubben. Ørskov kommer fra en stilling som fodboldagent, hvor han blandt andet har repræsenteret Victor Jensen, Emil Riis Jakobsen og Elias Fritjof Sørensen. Han tiltræder i sin nye stilling 15. december, hvor han erstatter Allan Fredriksen, der selv har valgt at stoppe. Ifølge Tipbladet har AGFs administrerende direktør Jacob Nielsen udtalt sig i en pressemeddelelse om klubbens nye talentchef:

- Vi er et godt sted i kraft af det gode arbejde, der har været lagt i vores talentarbejde i de senere år med talentchef Allan Frederiksen og med Head of Coaching, Martin Bloch i spidsen. Nu skal Jesper så bygge videre på det stærke fundament, og han har den helt rette profil til at løfte vores talentudvikling til næste niveau.

- Han har i kraft af sine mange i People in Sport – hvor han primært har arbejdet med de største talenter i Danmark – en stor indsigt i talentudvikling i både nationalt og internationale og vi glæder os over, at det er lykkes os at tiltrække en kapacitet som ham.

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik